Αρχική σελίδα » Πρόγραμμα Σπουδών » Ωρολόγιο πρόγραμμα » 2014 - 2015

Το ωρολόγιο πρόγραμμα για το β΄ εξάμηνο του ακαδ. έτους 2014 - 15 μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα για το α΄ εξάμηνο του ακαδ. έτους 2014 - 15 μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες του νέου ΠΜΣ 2014-2015, ότι για όλα τα μαθήματα οικονομικού περιεχομένου (Διεθνής Πολιτική Οικονομία, Αγορά και Κράτος στην ΕΕ, Οικονομική και Νομισματική Ένωση, Διεθνές Νομισματικό και Χρηματοπιστωτικό Σύστημα) είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση των εισαγωγικών σεμιναρίων στην οικονομική επιστήμη, ενώ για όλα τα μαθήματα νομικού περιεχομένου (Έννομη Τάξη της ΕΕ, Εθνική κυριαρχία και διεθνής οργάνωση, Πολιτική Ανταγωνισμού στην ΕΕ, Η προστασία του περιβάλλοντος στις διεθνείς σχέσεις, Η προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς), είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση των εισαγωγικών σεμιναρίων στη νομική επιστήμη.  

Επιπλέον, λόγω του διεπιστημονικού χαρακτήρα του προγράμματος, συνιστάται η παρακολούθηση των εισαγωγικών σεμιναρίων σε όλους τους επιτυχόντες και επιλαχόντες, ανεξαρτήτως των μαθημάτων που προτίθενται να επιλέξουν.  

Τα εισαγωγικά σεμινάρια της οικονομικής επιστήμης θα λάβουν χώρα καθημερινά μεταξύ 18:00 - 21:00, από την Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. 

Τα εισαγωγικά σεμινάρια της νομικής επιστήμης θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 1 και 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 - 21:00.